LabMagister Diagnosztikai Labor    

Laborunk új telephelyén a mintaleadásra online időpont foglalással tud bejelentkezni.

Vizsgálati módszerek Időpontfoglalás
Mintaleadás
Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Egyéb mintaleadás Egyéb mintavételi
hely kiválasztása

Minták küldése / fogadása / leletkiadás

A LabMagister Diagnosztikai Labor egy magánlabor (2618/2017/1/4), mely humán területen szolgáltat betegség diagnosztikát támogató orvosi laborméréseket. A mérések a cég budapesti telephelyén folynak.
 
Intézmények és magánorvosok előzetes szerződéskötést követően, a szerződésben rögzített kondíciók mellett küldhetnek mintákat a LabMagister Diagnosztikai Labornak. Ha Önnek, vagy az önök intézményének nincs még szerződése velünk, de tervezi, a linkre kattintva felveheti velünk a kapcsolatot.
 
Az orvosilag validált laboratóriumi leleteket a szerződéses partnereink egyedi, jelszóval védett, online biztonságosan elérhető helyről tölthetik le. A titkos adatkezelés biztosítása érdekében, minden egyes szakmai partnerünk egyedi felhasználó névvel és jelszóval rendelkezik.
 
Mintafogadás magánszemélyektől: A LabMagister Diagnosztikai Labor bár egészségügyi szolgáltató, de a cég telephelyén vérvételre szolgáló helyiség nincs. A labor épületében helyszíni ondó adásra van lehetőség, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után. Időpontot foglalni, az Időpont foglalás menüpont alatt online, vagy kivételes esetben a cég elérhetőségeinek az egyikén lehet. Ha úgy dönt, hogy mintatároló edényben, „otthonról" hozza a mintát, akkor azt szintén az Időpont foglalás menüpont alatt jelezve teheti meg. Amennyiben azt szeretné, hogy mintáját saját lakcíméről szállítsák a LabMagisterhez, akkor első lépésben egyeztessen a TamTraCo Kft.-vel https://tamtraco.hu/elerhetoseg/ (mintaszallito@gmail.com;info@tamtraco.hu tel.: +36 70 636 8863;+36 70 613 7666). A minta szállíttatása, önt terhelő, szállítási díj ellenében történik, melynek minimum összege kb. netto 17900Ft. A pontos összeget a szállítóval való egyeztetés után tudhatja meg. A szállítás megszervezésével a LabMagister Kft. nem foglakozik, így a szállítási díjat is közvetlen a szállítónak kell fizetni. Amennyiben úgy dönt, hogy saját lakcíméről szállíttat, akkor a mintája mellé önnek kell csatolnia a kitöltött Vizsgálatkérő lapot és az aláírt Adtavédelmi tájékoztató űrlapokat. A nevezett űrlapokat a honlapunkról töltheti le.
Ondó vizsgálataink árait itt találja. A vizsgálatok árat kérjük, banki utalással kiegyenlíteni. A számlát a LabMagister az Ön által megadott e-mail címre küldi, a vizsgálati díjak banki utalását követő 1-2 héten belül.
 
A vérből végzett diagnosztikai szolgáltatásainkat magánszemélyek, kizárólag, a partnerlistán szereplő egészségügyi szolgáltatókon vagy szerződéses orvosainkon keresztül vehetik igénybe. Kérem vegyék figyelembe, hogy nem minden partner szolgáltatás-listáján szerepel az összes olyan vizsgálat, melyet a LabMagister végez. A keresett vizsgálat elérhetőségéről érdeklődjön az adott egészségügyi szolgáltatónál!
Magánszemélyek leleteit, kérésre, az előzetesen megadott e-mail címükre küldjük, titkosított pdf formában. Leletet akkor adunk ki, ha a vizsgálat ára megérkezett a LabMagister kft bankszámla számára. A leleten szereplő adatokról a kezelőorvosával tud konzultálni. A LabMagister munkatársai a leleteket nem minősítik. A minta beküldő orvos, vagy a kezelőorvos, az a felhatalmazott személy, aki a beteggel/Önnel megbeszéli a vizsgálati eredményt (lelet) és a szükséges teendőket. A LabMagister Kft. nyitott a kezelőorvossal való konzultációra.
 

A Betegeknek menüpont, Partnereink almenü pontjában segítünk Önnek kiválasztani az orvost/specialistát illetve a mintavétel/mintaleadás helyét.
A LabMagister Diagnosztikai Labor bár egészségügyi szolgáltató (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), de a laboratóriumban vérvételre nincs lehetőség. Magánszemélyek, vérből, kizárólag a LabMagister Kft.-vel szerződéses viszonyban levő intézmények és/vagy magánorvosok közvetítésével kérhetnek vizsgálatokat és juthatnak az eredményekhez. Előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Adatvédelmi tájékoztató