LabMagister Diagnosztikai Labor    
Vizsgálati módszerek Minták
küldése / fogadása
Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Kapcsolat
Mintavételi hely
kiválasztása

Minták küldése / fogadása / leletkiadás

A LabMagister Diagnosztikai Labor egy magánlabor (2618/2017/1/4), mely humán területen szolgáltat betegség diagnosztikát támogató orvosi laborméréseket. A mérések a cég budapesti telephelyén folynak.
 
Intézmények és magánorvosok előzetes szerződéskötést követően, a szerződésben rögzített kondíciók mellett küldhetnek mintákat a LabMagister Diagnosztikai Labornak. Ha Önnek, vagy az önök intézményének nincs még szerződése velünk, de tervezi, a linkre kattintva felveheti velünk a kapcsolatot.
 
A LabMagister Diagnosztikai Labor egészségügyi szolgáltató, de a cég telephelyén mintalevételre, minta leadásra magánszemélyeknek, nincs lehetősége. Magánszemélyek a partnerlistán szereplő egészségügyi szolgáltatókon vagy szerződéses orvosainkon keresztül kérhetnek vizsgálatokat. Kérem vegyék figyelembe, hogy nem minden partner listáján szerepel az összes vizsgálat. Érdeklődjön előzetesen az adott vizsgálati helyen!
 
Az orvosilag validált laboratóriumi leleteket a szerződéses partnereink egyedi, jelszóval védett, online biztonságosan elérhető helyről tölthetik le. A titkos adatkezelés biztosítása érdekében, minden egyes szakmai partnerünk egyedi felhasználó névvel és jelszóval rendelkezik. A betegek, kivételesen, kérhetik a leleteik saját e-mail címükre való küldését. Ebben az esetben a beteg a leletet titkosított pdf formában fogja megkapni.
 
A minta beküldő orvos az a felhatalmazott személy, aki a beteggel megbeszéli a vizsgálati eredményt (lelet) és a szükséges teendőket. A LabMagister Kft. erre vonatkozóan beteg és/vagy hozzátartozó részére nem ad ki adatot és nem konzultál, viszont a nap 24 órájában nyitott a kezelőorvossal való konzultációra.
 
A Betegeknek menüpont, Partnereink almenü pontjában segítünk Önnek kiválasztani az orvost/specialistát illetve a mintavétel/mintaleadás helyét.
A LabMagister Diagnosztikai Labor bár egészségügyi szolgáltató (2618/2017/1/4.), de a laboratóriumban mintavételre, minta leadásra nincs lehetőség. Magánszemélyek kizárólag a LabMagister Kft.-vel szerződéses viszonyban levő intézmények és/vagy magánorvosok közvetítésével kérhetnek vizsgálatokat és juthatnak az eredményekhez. A vizsgálati eredményekről szintén kizárólag a kezelőorvossal konzultálhatnak. Adatvédelmi tájékoztató