LabMagister Diagnosztikai Labor    

Előzetes egyeztetés után a cégünk továbbra is fogad mintákat. Hívjon: Dr. Mikus Endre +36302793338, vagy írjon: info@labmagister.com

Vizsgálati módszerek Minták
küldése / fogadása
Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Mintavételi hely
kiválasztása

Minták küldése / fogadása / leletkiadás

A LabMagister Diagnosztikai Labor egy magánlabor (2618/2017/1/4), mely humán területen szolgáltat betegség diagnosztikát támogató orvosi laborméréseket. A mérések a cég budapesti telephelyén folynak.
 
Intézmények és magánorvosok előzetes szerződéskötést követően, a szerződésben rögzített kondíciók mellett küldhetnek mintákat a LabMagister Diagnosztikai Labornak. Ha Önnek, vagy az önök intézményének nincs még szerződése velünk, de tervezi, a linkre kattintva felveheti velünk a kapcsolatot.
 
Az orvosilag validált laboratóriumi leleteket a szerződéses partnereink egyedi, jelszóval védett, online biztonságosan elérhető helyről tölthetik le. A titkos adatkezelés biztosítása érdekében, minden egyes szakmai partnerünk egyedi felhasználó névvel és jelszóval rendelkezik.
 
Mintafogadás magánszemélyektől: A LabMagister Diagnosztikai Labor bár egészségügyi szolgáltató, de a cég telephelyén vérvételre és ondóminta leadásra szolgáló helyiség nincs. Azonban mintatároló edényben „otthonról hozott” ondó minta átvételét és abból laboratóriumi mérések elvégzését vállaljuk. Amennyiben azt tervezi, hogy „otthonról hozott” mintából végeztet vizsgálatot a LabMagisternél, akkor kérem, hogy előzetesen egyeztessen velünk. Amennyiben azt szeretné, hogy mintáját saját lakcíméről szállítsák a LabMagisterhez, akkor első lépésben egyeztessen a TamTraCo Kft.-vel https://tamtraco.hu/elerhetoseg/ (mintaszallito@gmail.com;info@tamtraco.hu tel.: +36 70 636 8863;+36 70 613 7666). A minta szállíttatása, önt terhelő, szállítási díj ellenében történik, melynek minimum összege netto 17900Ft. A pontos összeget a szállítóval való egyeztetés után tudhatja meg. A szállítás megszervezésével a LabMagister Kft. nem foglakozik, így a szállítási díjat is közvetlen a szállítónak kell fizetni. Amennyiben úgy dönt, hogy saját lakcíméről szállíttat, akkor a mintája mellé önnek kell csatolnia a kitöltött Vizsgálatkérő lapot és az aláírt Adtavédelmi tájékoztató űrlapokat. A nevezett űrlapokat a honlapunkról töltheti le.
Ondó vizsgálataink árait itt találja. A vizsgálatok árat kérjük, banki utalással kiegyenlíteni. A számlát a LabMagister az Ön által megadott e-mail címre küldi.
 
A vérből végzett diagnosztikai szolgáltatásainkat magánszemélyek, kizárólag, a partnerlistán szereplő egészségügyi szolgáltatókon vagy szerződéses orvosainkon keresztül vehetik igénybe. Kérem vegyék figyelembe, hogy nem minden partner szolgáltatás-listáján szerepel az összes olyan vizsgálat, melyet a LabMagister végez. A keresett vizsgálat elérhetőségéről érdeklődjön az adott egészségügyi szolgáltatónál!
Magánszemélyek leleteit, kérésre, az előzetesen megadott e-mail címükre küldjük, titkosított pdf formában. Leletet akkor adunk ki, ha a vizsgálat ára megérkezett a LabMagister kft bankszámla számára. A leleten szereplő adatokról a kezelőorvosával tud konzultálni. A LabMagister munkatársai a leleteket nem minősítik. A minta beküldő orvos, vagy a kezelőorvos, az a felhatalmazott személy, aki a beteggel/Önnel megbeszéli a vizsgálati eredményt (lelet) és a szükséges teendőket. A LabMagister Kft. nyitott a kezelőorvossal való konzultációra.
 

A Betegeknek menüpont, Partnereink almenü pontjában segítünk Önnek kiválasztani az orvost/specialistát illetve a mintavétel/mintaleadás helyét.
A LabMagister Diagnosztikai Labor bár egészségügyi szolgáltató (2618/2017/1/4.), de a laboratóriumban vérvételre nincs lehetőség. Magánszemélyek, vérből, kizárólag a LabMagister Kft.-vel szerződéses viszonyban levő intézmények és/vagy magánorvosok közvetítésével kérhetnek vizsgálatokat és juthatnak az eredményekhez. Előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Adatvédelmi tájékoztató