LabMagister Diagnosztikai Labor    
Vizsgálati
módszerek
Időpontfoglalás Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat

Időpont foglalás vérvételhez

1 Tájékoztató 2 Válasszon vizsgálatot! 3 Válasszon időpontot! 4 Adja meg az adatait!

  Kérjük, olvassa el figyelmesen alábbi tájékoztatónkat!

Vérvétellel kapcsolatos tájékoztató

Fizetési feltételek/elállás
A vizsgálatok megrendelésével szerződés jön létre Ön (a továbbiakban: Megrendelő) és a LabMagister Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) között. Megrendelő a vizsgálatok megrendelésével tudomásul veszi, hogy azok elvégeztetése fizetési kötelezettséget von maga után. A Szolgáltató kizárólag olyan vizsgálatok leleteit adja ki, melyek vizsgálati díja, a mintaátadást követően (Megrendelőt beazonosítható módon) beérkezett a Szolgáltató bankszámla számára (K&H Bank IBAN számlaszám HU98 1040 1213 5052 6555 5374 1009) és/vagy a helyszínen, bankkártyás fizetéssel kiegyenlítésre került. Tekintve, hogy a Szolgáltató a minták analízisét, azok átvételét követően, rövid időn belül elkezdi, ezért a minta átadását követően a vizsgálati igény visszavonására lehetőség nincs. Amennyiben a megrendelt vizsgálatokból, a minta fiziológiástól eltérő volta miatt, nem lehetséges bizonyos vizsgálatokat elvégezni, a Szolgáltató ennek tényét jelzi a Megrendelő felé és a kimaradó vizsgálat(ok) árával csökkentett árat kéri átutalni.

A foglalt időponttól és a vizsgálatok elvégeztetésétől a Megrendelő a minta levételéig, illetve hozott minta esetében, annak átadásáig, fizetési kötelezettség nélkül elállhat. Ennek ellenére kérjük kedves Megrendelőinket, hogy elállási szándékukról, a foglalt időpont előtt minimum 24 órával tájékoztassák a Szolgáltatót a 06-1-8909099-es telefonszámon, vagy az info@labmagister.com email címre küldött e-maillel, hogy a megüresedett időpontot mások igénybe vehessék.
 

Leletkészítési és számlázási információk
A memória T sejtes immunitás és neutralizáló antitest mérés esetében a mérési eredményeket 21 napon belül juttatjuk el a Megrendelőhöz.
A vizsgálatok ellenértékéről minden esetben számlát állítunk ki, melyet szintén elektronikus formában juttatunk el a Megrendelőrészére a vizsgálat ellenértékének befizetését követően 1-2 héten belül. A számlán szereplő vevő nevét és címét a mintaleadáskor kérjük megadni. Ha egészségpénztári (EP) számlát kérnek, kérjük megadni az EP nevét, címét, a pénztártag nevét, TAJ számát és EP tagi azonosítóját. A számla kiállítását követően, a vevő nevét utólag nem áll módunkban megváltoztatni. Ez azt is jelenti, hogy a magánszemély nevére kiállított számla helyett, későbbi igény felmerülése esetén, nem állítunk ki EP számlát, illetve fordítva.
 

A vérvétellel kapcsolatos részletek
 
A vérvételre általában a reggel 7 és 9 óra közötti időtartam a legalkalmasabb. Az alkoholfogyasztástól
a vérvételt megelőző 24 órán belül tartózkodni célszerű. A dohányzás és a koffeintartalmú italok fogyasztása a vérvétel reggelén szintén nem ajánlott („Az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyi szakmai irányelve
a rutin laboratóriumi vizsgálatok preanalitikai folyamatairól”)
 

A memória T sejtes immunitás és a neutralizáló antitest vizsgálathoz szükséges vérvételre nem szükséges éhomra jönni. Azonban ajánlott, az utolsó könnyű étkezéstől számított 2-3 óra elteltével megjelenni a vérvételre.
 
Amennyiben egyéb vér laborvizsgálattal is össze kívánja kötni a vérvételt, ez lehetséges, de kérjük ezt előre jelezni.
 
Akár a mintaadás előtt, akár utána, kérdésével fordulhat a LabMagister Kft. munkatársaihoz, akik készséggel állnak a rendelkezésére (tel.: 0618909099; e-mail: info@labmagister.com).
Kérjük válassza ki, hogy melyik partnerünktől kapott beutalót hozzánk!
 
             
 
A LabMagister Diagnosztikai Laborban (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), vérvétel hétfőnként 8.00-10.00 óra, szerdánként 15.00-17.00 óra között van, előzetes időfoglalás (tel.:06-1-8909099) után. Szintén előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Szolgáltatás színvonalával szembeni kifogással (reklamáció) a cég bármely elérhetőségén élhet. Adatvédelmi tájékoztató