LabMagister Diagnosztikai Labor    

Laborunk új telephelyén a mintaleadásra online időpont foglalással tud bejelentkezni.

Vizsgálati módszerek Időpontfoglalás
Mintaleadás
Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Mérés / mintaküldés Referencia tartományok Eredményközlők Irodalom Partnereink Laboreredmények
Mérés / mintaküldés
Hasznos információkat talál a méréssekkel, mintaküldés és mintafogadással kapcsolatban táblázatos formában. A méréshez szükséges minta fajtája, mintavételi, gyűjtési és tárolási feltételek mellett az adott mérés résztelesebb, leírását is megtalálják.
tovább...
Referencia tartományok
A LabMagister Kft. az egyes vizsgálatokhoz saját referencia tartománnyal rendelkezik. A referencia tartományokhoz szükséges adatokat speciális szempont szerint kiválasztott minták mérésének az eredményeként kapott értékek felhasználásával számolta ki és állította össze.
tovább...
Eredményközlő minták
A LabMagister Kft. a labordiagnosztikai szakmai kollégium elvárásainak megfelelően átdolgozta a laboratóriumi eredményközlő lapokat. Az új változatok az alábbi linkre kattintva érhetők el.
tovább...
Irodalmi hivatkozások
Az egyes vizsgálatokat alátámasztandó tudományos irodalmi hivatkozások gyűjteményét, témakörönként csoportosítva adjuk meg. Ezek az irodalmak segíthetnek az adott laborvizsgálat pontosabb megértésében, felhasználási területének megítélésében.
tovább...
A LabMagister Diagnosztikai Labor bár egészségügyi szolgáltató (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), de a laboratóriumban vérvételre nincs lehetőség. Magánszemélyek, vérből, kizárólag a LabMagister Kft.-vel szerződéses viszonyban levő intézmények és/vagy magánorvosok közvetítésével kérhetnek vizsgálatokat és juthatnak az eredményekhez. Előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Adatvédelmi tájékoztató