LabMagister Diagnosztikai Labor    

2020.10.19-22-ig a Labmagister Laboratórium új telephelyre költözik. A költözés alatt mintát nem tudunk fogadni.

Vizsgálati módszerek Minták
küldése / fogadása
Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Női meddőség Férfi meddőség Immunológia Egyéb Partnereink Áraink
Női meddőség
A gyermekáldás elmaradását a szervi elváltozásokon kívül, a női szervezet immunrendszerének és hormon-háztartásának hibás, vagy hiányos működése is eredményezheti. A spontán előforduló abortuszok genetikai, endokrinológiai, anatómiai okai mellett fontos vizsgálni az immunológiai tényezőket is.
tovább...
Férfi meddőség
30-40%-ban a férfiak tehetők felelőssé a sikertelen teherbe esésért. Férfiakban a kóros ivarsejtképződés, spermiumok fejlődés zavara, számuk csökkenése, magas reaktív oxigen-gyök tartalma, a DNS állomány fragmentáltsága, penetráló képességük csökkenése is vezethet meddőséghez.
tovább...
Immunológiai vizsgálatok
Ismeretlen eredetű, hosszabb ideje fennálló izom, ízületi vagy csont fájdalom esetén, krónikus gyulladás esetén vagy az immunrendszert érintő kezelések nyomon-követése kapcsán érdemes az alábbi vizsgálatokat szem előtt tartani.
tovább...
Egyéb vizsgálatok
A Labmagister Diagnosztikai Labor számos, Magyarországon belül máshol nem elérhető vizsgálatokat is szolgáltat. (DvitBP, NAGAlase, HIF-1a szint meghatározást stb... Ezen kívül férfiak számára egyéb urológiai/andrológiai labordiagnosztikai vizsgálatokat is végzünk.
tovább...
A LabMagister Diagnosztikai Labor bár egészségügyi szolgáltató (2618/2017/1/4.), de a laboratóriumban vérvételre nincs lehetőség. Magánszemélyek, vérből, kizárólag a LabMagister Kft.-vel szerződéses viszonyban levő intézmények és/vagy magánorvosok közvetítésével kérhetnek vizsgálatokat és juthatnak az eredményekhez. Előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Adatvédelmi tájékoztató