LabMagister Diagnosztikai Labor    
Vizsgálati
módszerek
Időpontfoglalás Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Vizsgálati módszerek
A LabMagister Kft. labordiagnosztika és urológia/andrológi/infertilitás területén is aktív. Alább találhatók a laboratóriumban elérhető, a LabMagister Kft. által beállított és szolgáltatott. Az andrológiai/urológiai szakorvosi rendelésre, az "Időpont foglalás" menüpont alatt lehet jelentkezni.
tovább...
Időpontfoglalás
A "tovább..." gombra kattintva jut el a
 • mintaleadás (elsősorban ondó)
 • laborvizsgálatok (vér és ondó)
 • Urológia és Andrológia szakorvosi rendelés
 • igénybevételéhez szükséges időpont foglalás menüpontba.
  tovább...
  Betegeknek
  Ezt az oldalt a vizsgálatok iránt érdeklődő pácienseknek ajánljuk. Az oldalon hasznos tudnivalókat talál kórképekről és az ajánlott labor vizsgálatokról, mindenki számára érthető formában. Partnerlistánkon kiválaszthatják az egészségügyi szolgáltatókat és a szakorvos specialistákat.
  tovább...
  Orvosoknak
  Mérésekkel, minta küldésekkel kapcsolatos részletes információkat találnak az oldalon. Minden módszer esetén referencia tartományokat közlünk. Laboratóriumi Riportok mintáit találhatják meg. A kiadott Laboratóriumi Riportok az ISO 15182 szabványnak megfelelően készülnek.
  tovább...
  A LabMagister Diagnosztikai Laborban (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), vérvétel hétfőnként 8.00-10.00 óra, szerdánként 15.00-17.00 óra között van, előzetes időfoglalás (tel.:06-1-8909099) után. Szintén előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Szolgáltatás színvonalával szembeni kifogással (reklamáció) a cég bármely elérhetőségén élhet. Adatvédelmi tájékoztató