LabMagister Diagnosztikai Labor    

ÁRVÁLTOZÁS     Kérem szíves tudomásulvételét, hogy áraink 2022.07.01.-től emelkednek.

Vizsgálati
módszerek
Időpontfoglalás Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Női meddőség Férfi meddőség COVID-19 Immunológia Egyéb Partnereink Áraink

Női meddőségi vizsgálatok

“A meddőség okai mind a férfi, mind a nő oldalán jelentkezhetnek, egy párkapcsolaton belül – különböző becslések szerint – 40-50%-ban a nő, 30-40%-ban a férfi és 10-20%-ban mindkét fél érintett lehet.”
Fontos hangsúlyozni, hogy a sikertelen terhességért a párok esetében kb. 30-40%-ban a férfiaknál talált elváltozások tehetők felelőssé. Tehát a párok meddőségének az oka nem minden esetben a pár nő tagjánál keresendő. Azonban a meddőségi kivizsgálás jelen gyakorlatában a férfiakat még mindig kevésbé vizsgálják, mint a párok nő tagját. Másrészről a kivizsgálást először a pár hölgy tagjánál kezdik és annak egészségessé nyilvánítása után térnek át a pár férfi tagjának a kivizsgálására.
Indokoltabb lenne, ha a kivizsgálásokat párhuzamosan, mind a két félnél egyidejűleg végeznék el.
Immunstátusz meghatározása endometriumból (fejlesztés alatt...)
A LabMagister Diagnosztikai Laborban (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), vérvétel hétfőnként 8.00-10.00 óra, szerdánként 15.00-17.00 óra között van, előzetes időfoglalás (tel.:06-1-8909099) után. Szintén előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Szolgáltatás színvonalával szembeni kifogással (reklamáció) a cég bármely elérhetőségén élhet. Adatvédelmi tájékoztató