LabMagister Diagnosztikai Labor    

ÁRVÁLTOZÁS     Kérem szíves tudomásulvételét, hogy áraink 2022.07.01.-től emelkednek.

Vizsgálati
módszerek
Időpontfoglalás Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Női meddőség Férfi meddőség COVID-19 Immunológia Egyéb Partnereink Áraink

Női meddőségi vizsgálatok

Meddőség gyanúja esetén az alábbi vizsgálatokat érdemes elvégeztetni. A felsorolás nem jelenti a fontossági sorrendet. Minden esetben egyéni elbírálást igényel , és a nőgyógyász szakorvos döntése, hogy milyen sorrendben, illetve melyik vizsgálatot írja elő a páciens számára.
Nőgyógyászati vizsgálat (manuális, ultrahang, stb.)
Rákszűrés
Petefészek átjárhatósági vizsgálatok
Laboratóriumi vizsgálatok
STD panel (Sexually Transmitted Diseases;nemi betegségek kiszűrése)
Bakteriológiai és virológiai szűrések
Ciklus napi hormonvizsgálatok
Pajzsmirigy kivizsgálás (pl. pajzsmirigy elleni antitestek+TSH)
Alvadási tényezők (pl. vérzékenység, alvadási faktorok)
Genetikai vizsgálatok (pl. MTHFR, Leiden mutáció, véralvadási II. Faktor stb.)
Kromoszóma vizsgálat (mindkét félnél)
Autoimmun folyamatok (pl. szisztémás autoimmun betegség, antifoszfolipid szindróma, Sjögren, cöliakia/lisztérzékenység, vaszkulitisz)
IMMUNOLÓGIAI KIVIZSGÁLÁS – ALLOIMMUN EREDETŰ SPONTÁN VETÉLÉS (pl. celluláris immunstátusz, NK sejt szám és funkció, Th1/Th2 immunállapot)
Immunstátusz meghatározása endometriumból (fejlesztés alatt...)
A LabMagister Diagnosztikai Laborban (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), vérvétel hétfőnként 8.00-10.00 óra, szerdánként 15.00-17.00 óra között van, előzetes időfoglalás (tel.:06-1-8909099) után. Szintén előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Szolgáltatás színvonalával szembeni kifogással (reklamáció) a cég bármely elérhetőségén élhet. Adatvédelmi tájékoztató