LabMagister Diagnosztikai Labor    

ÁRVÁLTOZÁS     Kérem szíves tudomásulvételét, hogy áraink 2022.07.01.-től emelkednek.

Vizsgálati
módszerek
Időpontfoglalás Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Női meddőség Férfi meddőség COVID-19 Immunológia Egyéb Partnereink Áraink

Férfi meddőségi vizsgálatok

Férfi meddőségről akkor beszélünk, ha egy férfi egy termékeny nőt, 1-1,5 év alatt, rendszeres nemi együttlétek eredményeként sem tud teherbe ejteni. Az előbbi meghatározás alól kivétel, amikor a pár hölgy tagja antitesteket termel a pár férfi tagjának a spermiumai ellen és ezek az antitestek gátolják a normális spermiumok működését.
 
Meddő (infertilis) párról akkor beszélünk, ha fogamzásgátlást nem alkalmazva, rendszeres szexuális élet mellett sem következik be a teherbeesés egy év időtartam alatt. Meddőség fogalmába tartozik az az állapotot is, amikor a bekövetkezett terhesség rendszeresen spontán vetéléssel végződik (pl. habituális abortusz). A statisztikai kimutatások szerint a párok körülbelül 15-20 százaléka meddő. Azonban orvosi segítséggel a meddő párok esetében is létrejöhet a terhesség, úgynevezett asszisztált reprodukciós eljárások alkalmazásával.
A férfi meddőség (csökkent nemzőképesség) okainak kivizsgálása
Férfi meddőségi vizsgálatok a Labmagister Kft.-nél
Egyéb andrológiai vizsgálatok

Andrológiai referencia intézmény

Dunapart Medical Magánrendelő
    cím: 1052 Budapest, Petőfi tér 3-5.
    cím: II. em. 4.
    telefon: 30-990 9332
    email cím: info@dunapartmedical.hu
    kapcsolattartó: Árvai Beáta
A DMM saját szolgáltatási árakkal dolgozik, melyek eltérhetnek a LabMagister Kft. honlapján feltűntetett szolgáltatási áraktól.
A LabMagister Diagnosztikai Laborban (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), vérvétel hétfőnként 8.00-10.00 óra, szerdánként 15.00-17.00 óra között van, előzetes időfoglalás (tel.:06-1-8909099) után. Szintén előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Szolgáltatás színvonalával szembeni kifogással (reklamáció) a cég bármely elérhetőségén élhet. Adatvédelmi tájékoztató