LabMagister Diagnosztikai Labor    

ÁRVÁLTOZÁS     Kérem szíves tudomásulvételét, hogy áraink 2022.07.01.-től emelkednek.

Vizsgálati
módszerek
Időpontfoglalás Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Női meddőség Férfi meddőség COVID-19 Immunológia Egyéb Partnereink Áraink

Férfi meddőségi vizsgálatok

A férfi meddőség (csökkent nemzőképesség) okainak kivizsgálása
A férfi meddőségi kivizsgálás anatómiai vizsgálattal, spermatogramm felvételével és andrológiai konzultációval indul. A spermatogramm az ondó összetételére, a spermiumok számára, életképességére, mozgékonyságára, alakjára ad felvilágosítást. A csökkent nemzőképesség okának megtalálása után az orvos speciális gyógykezelést ír elő. A gyógykezelés alatt célszerű újabb kivizsgálásban részt venni és a szükséges laborvizsgálatokat újra elvégeztetni annak érdekében, hogy a terápia hatékonysága lemérhető legyen. Amennyiben a rutin kivizsgálás nem ad magyarázatot a meddőség okára, akkor további, speciális vizsgálatok is szükségesek a csökkent nemzőképesség okának a kiderítésére.
Makroszkópós andrológiai kivizsgálás (pl. herék állapota, herevisszér tágulatok felderítése)
Spermatogram készítése (szexuális megtartóztatás utáni ejakulátumból)
A spermium analízise során a spermiumok mozgékonyságának, életképességének, mennyiségének és a normál alakú sejtek számának és arányának meghatározása történik.
Hormonszint ellenőrzése (tesztoszteron)
Férfi meddőségi vizsgálatok a Labmagister Kft.-nél
Egyéb andrológiai vizsgálatok

Andrológiai referencia intézmény

Dunapart Medical Magánrendelő
    cím: 1052 Budapest, Petőfi tér 3-5.
    cím: II. em. 4.
    telefon: 30-990 9332
    email cím: info@dunapartmedical.hu
    kapcsolattartó: Árvai Beáta
A DMM saját szolgáltatási árakkal dolgozik, melyek eltérhetnek a LabMagister Kft. honlapján feltűntetett szolgáltatási áraktól.
A LabMagister Diagnosztikai Laborban (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), vérvétel hétfőnként 8.00-10.00 óra, szerdánként 15.00-17.00 óra között van, előzetes időfoglalás (tel.:06-1-8909099) után. Szintén előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Szolgáltatás színvonalával szembeni kifogással (reklamáció) a cég bármely elérhetőségén élhet. Adatvédelmi tájékoztató