LabMagister Diagnosztikai Labor    

ÁRVÁLTOZÁS     Kérem szíves tudomásulvételét, hogy áraink 2022.07.01.-től emelkednek.

Vizsgálati
módszerek
Időpontfoglalás Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Női meddőség Férfi meddőség COVID-19 Immunológia Egyéb Partnereink Áraink

Férfi meddőségi vizsgálatok

A férfi meddőség (csökkent nemzőképesség) okainak kivizsgálása
Férfi meddőségi vizsgálatok a Labmagister Kft.-nél
Egyéb andrológiai vizsgálatok
A cink a szervezet egyik legfontosabb antioxidáns nyomeleme, mely nem képes hosszabb ideig a szervezetben raktározódni, ezért a folyamatosan ürülő mennyiséget rendszeres bevitellel kell pótolnunk. A cink segít a megfelelő tesztoszteron szint, prosztata működés és a férfi húgy-ivari szervek baktérium mentes állapotának a fenntartásában. Ezenkívül alapvető a spermiumok megfelelő funkciójának (kapacitáció és akroszóma reakció) a biztosítása érdekében is. Tehát cink hiányos állapotban mind a hímivarsejtek száma, mind pedig azok funkciója károsodik. Mivel a dohányosoknál, pótlólagos bevitel nélkül, különösen alacsony cink szintet találnak az ondófolyadékban, ezért ezen csoport esetében a cink pótlása kifejezetten fontos. A WHO útmutatása alapján a cink szintnek nagyobb, egyenlőnek kell lennie 2.4 mikromól (umol)/ejakulátum szintnél.

Andrológiai referencia intézmény

Dunapart Medical Magánrendelő
    cím: 1052 Budapest, Petőfi tér 3-5.
    cím: II. em. 4.
    telefon: 30-990 9332
    email cím: info@dunapartmedical.hu
    kapcsolattartó: Árvai Beáta
A DMM saját szolgáltatási árakkal dolgozik, melyek eltérhetnek a LabMagister Kft. honlapján feltűntetett szolgáltatási áraktól.
A LabMagister Diagnosztikai Laborban (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), vérvétel hétfőnként 8.00-10.00 óra, szerdánként 15.00-17.00 óra között van, előzetes időfoglalás (tel.:06-1-8909099) után. Szintén előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Szolgáltatás színvonalával szembeni kifogással (reklamáció) a cég bármely elérhetőségén élhet. Adatvédelmi tájékoztató