LabMagister Diagnosztikai Labor    

ÁRVÁLTOZÁS     Kérem szíves tudomásulvételét, hogy áraink 2022.07.01.-től emelkednek.

Vizsgálati
módszerek
Időpontfoglalás Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Női meddőség Férfi meddőség COVID-19 Immunológia Egyéb Partnereink Áraink

Férfi meddőségi vizsgálatok

A férfi meddőség (csökkent nemzőképesség) okainak kivizsgálása
Az utód kromoszóma állományának 50%-a a spermiumból származik. Ezért nagyon fontos, hogy a termékenyítő spermium DNS állománya megfelelő állapotban legyen. Minden olyan esetben, amikor hosszabb idő alatt nem következik be terhesség, vagy gyakori a spontán abortusz, indokolt a spermiumok örökítő anyagának (DNS) a vizsgálata. Így például a kromoszómaállományban található DNS molekulák feltételezett töredezettségét szükséges vizsgálni. A DNS fragmentáltság mértékének az ismerete azért fontos paraméter, mert szoros az összefüggés a spermiumok DNS fragmentáltsága és az első trimeszterben bekövetkező abortuszok száma között. Másrészrőla DNS-en kívül a kromoszóma vizsgálat is szükséges (FISH technika), mely felvilágosít a spermiumokban lévő kromoszóma aberrációkról és kromoszómatörésekről. Az örökítő anyag normálistól eltérő (patológiás) eltéréséért (pl. kromoszómák, DNS molekulák) a húgy-ivarszervi traktus feltételezett gyulladása tehető felelőssé.
Genetikai vizsgálatok (Y kromoszóma, X és Y anuploidák, cisztás fibrózis)
Kromoszóma vizsgálat (FISH technika: kromoszóma törések és aberrációk kimutatására)
Férfi meddőségi vizsgálatok a Labmagister Kft.-nél
Egyéb andrológiai vizsgálatok

Andrológiai referencia intézmény

Dunapart Medical Magánrendelő
    cím: 1052 Budapest, Petőfi tér 3-5.
    cím: II. em. 4.
    telefon: 30-990 9332
    email cím: info@dunapartmedical.hu
    kapcsolattartó: Árvai Beáta
A DMM saját szolgáltatási árakkal dolgozik, melyek eltérhetnek a LabMagister Kft. honlapján feltűntetett szolgáltatási áraktól.
A LabMagister Diagnosztikai Laborban (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), vérvétel hétfőnként 8.00-10.00 óra, szerdánként 15.00-17.00 óra között van, előzetes időfoglalás (tel.:06-1-8909099) után. Szintén előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Szolgáltatás színvonalával szembeni kifogással (reklamáció) a cég bármely elérhetőségén élhet. Adatvédelmi tájékoztató