LabMagister Diagnosztikai Labor    

ÁRVÁLTOZÁS     Kérem szíves tudomásulvételét, hogy áraink 2022.07.01.-től emelkednek.

Vizsgálati
módszerek
Időpontfoglalás Betegeknek Orvosoknak Minőségbiztosítás Vélemények Kapcsolat
Női meddőség Férfi meddőség COVID-19 Immunológia Egyéb Partnereink Áraink

Férfi meddőségi vizsgálatok

A férfimeddőség hátterében általában a spermiumok valamely genetikai, morfológiai, működési, és/vagy egyéb okra visszavezethető hiányossága áll. Ez a hiányosság lehet alacsony spermium szám, morfológiai eltérés, elégtelen előre haladó mozgás, a DNS állomány magas fragmentáltsága, az akroszóma reakcióra való hajlam hiánya stb.
A kóros spermakép és a férfi meddőség hátterében az ökológiai (pl. környezeti női hormon szennyezés, mezőgazdasági kemikáliák), illetve genetikai okok mellett legalább 50%-ban a modern életmód káros következményei állnak. A fokozódó oxidatív stressz mellett (pl. dohányzás, sugárzások) az átalakult étkezési szokások, az élelmiszerek minőségének romlása következtében fellépő mikrotápanyag hiány, az antioxidánsok és a vitaminok alacsony bevitele is közvetlen kapcsolatba hozható a megtermékenyítő képesség csökkenésével.
A férfi meddőségnek többnyire nincs semmilyen szembetűnő jele. A szexuális együttlét alkalmával normális, fiziológiás reakciók vannak. Tehát a férfi termékenyítőképesség megállapításához mindenképp szükséges a részletes andrológiai kivizsgálás.
További információk: Humánandrológia.hu
A férfi meddőség (csökkent nemzőképesség) okainak kivizsgálása
Férfi meddőségi vizsgálatok a Labmagister Kft.-nél
Egyéb andrológiai vizsgálatok

Andrológiai referencia intézmény

Dunapart Medical Magánrendelő
    cím: 1052 Budapest, Petőfi tér 3-5.
    cím: II. em. 4.
    telefon: 30-990 9332
    email cím: info@dunapartmedical.hu
    kapcsolattartó: Árvai Beáta
A DMM saját szolgáltatási árakkal dolgozik, melyek eltérhetnek a LabMagister Kft. honlapján feltűntetett szolgáltatási áraktól.
A LabMagister Diagnosztikai Laborban (egyedi azonosító 509160; működési engedély szám BP-14/NEO/27667-3/2020), vérvétel hétfőnként 8.00-10.00 óra, szerdánként 15.00-17.00 óra között van, előzetes időfoglalás (tel.:06-1-8909099) után. Szintén előzetes egyeztetés után, ondó analízisre mintát a LabMagister magánszemélyektől is átvesz. A LabMagister Kft. 1163 Budapest, Veres Péter út 6. szám alatti laborjában, előzetes egyeztetés és időpont foglalás után lehetőség van a helyszínen is mintát adni. Az ondóvizsgálattal kapcsolatos részleteket megtalálja a honlapunkon "Betegeknek" feliratra kattintva, vagy érdeklődjön az info@labmagister.com e-mail címen. A vizsgálati eredményekről a LabMagister munkatársaival nem, kizárólag a kezelőorvosával konzultálhat. Szolgáltatás színvonalával szembeni kifogással (reklamáció) a cég bármely elérhetőségén élhet. Adatvédelmi tájékoztató